Wat ik maak

Nou, eigenlijk alles wat jij wilt. In iedere stof en kleur, met of zonder naam erop. In de stijl van het geboortekaartje of de kinderkamer, met kleuren die daarbij passen.

Een verjaardagsslinger met 10 vlaggetjes of liever 20? Driehoekige of rechthoekige vlaggetjes? Met naam of namen, aan beide kanten? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een rugzakje in kleur naar keuze, met bijpassende touwtjes waarmee je ‘m gemakkelijk dichttrekt en natuurlijk met naam erop. Ideaal voor gymspullen!

Een haarspeldjeshouder, waar je alle rondslingerende elastiekjes, speldjes en borstel in kan opbergen.

Een blokfluithoes, lief of stoer. In leuke kleuren en daarmee een stuk vrolijker dan de standaard hoezen uit de winkel. En alsof hij nog niet herkenbaar genoeg is, kan natuurlijk ook hier een naam op.

Een schort voor de kleine keukenprins of -prinses. Met of zonder handige zak, met naam en als je wilt met aan twee kanten een andere kleur of stof.

Een handige pennen- of potlodenrol. Supervrolijk en makkelijk om wat kleurtjes mee te nemen voor onderweg.

Voor de echte kleintjes, maak ik graag een wagendeken, een labeldoekje of een badcape. Heerlijk zacht en met leuke details. Als je me het geboortekaartje stuurt, laat ik ‘m daarbij passen.