28 mei 2016 Door admin Uit

Pimp je theedoos

Op één van de (misschien wel) laatste warme dagen zat ik met mijn kinderen te genieten van het zonnetje in de tuin. Mijn meiden wilden iets doen en wisten niet zo goed wat. Ik weet dat ik ze altijd blij kan maken als we iets gaan knutselen. Ik bedacht me dat ik nog een oude, saaie theedoos had die ik niet meer gebruik. Een mooi moment om daar eens een andere bestemming aan te geven. Mijn middelste heeft sinds een paar maanden gaatjes. Voor haar, pas door haar zelf gekochte, oorbellen zochten we nog een bakje. Daar konden we die oude theedoos mooi voor gebruiken. Met wat stickerstof in verschillende motiefjes hebben we er een echt gave (volgens mijn middelste 🙂 ) sieradendoos van gemaakt. Fijn dat mijn kinderen knutselen zo leuk vinden en ze blij worden van zulke kleine dingen!

Het pimpen van een doosje is ook leuk voor een kinderfeestje. Wat heb je nodig? Een oud bakje van metaal of hout voor ieder kind, (sticker)stof of papier, lijm, een schaar, stickers en (als je dat leuk vindt) glitters. Muziekje erbij en knutselen maar! Aan het eind van het feestje krijgen ze zo ook iets leuks mee naar huis.