28 mei 2016 Door admin Uit

Plezier in je eigen tipitent

Als ik terugdenk aan mijn jeugd denk ik aan het vele buiten spelen met mijn vriendinnetjes en vriendjes uit de straat. Op de weide verderop speelden we verstoppertje in het hoge gras. We waren de hele dag buiten. Heerlijk was dat! Natuurlijk speelden we ook in onze eigen tuin. Die was niet zo groot als de weide, maar prima om in te spelen. Op de schommel, handstand tegen de muur en toen we kleiner waren: in de tipitent. Mooie herinneringen! 

Mijn oude tipitent is er niet meer. Daarom heb ik voor mijn kinderen een eigen tipitent gemaakt. Om in te spelen en eigen herinneringen in te maken. Ze vinden het prachtig om verhalen te bedenken. Als het mooi weer is gaat de tent mee naar buiten. Ideaal om met vriendjes en vriendinnetjes in te picknicken op het grasveld voor ons huis of om hun eigen ‘kinderen’ in te laten slapen. Het is genieten om ze zo bezig te zien!