14 juli 2017 Door admin Uit

Pot met herinneringen

Afgelopen week was de laatste dag van mijn oudste dochter op de lagere school. Volgens goed gebruik worden ze dan uit school gegooid door de meesters en juffen van groep 8. Zo ook dit jaar. Best een emotioneel moment. Voor mij en mijn man wat meer dan voor haar zelf :-). 

Acht jaar lang heeft ze daar gezeten, veel geleerd, veel gelachen en af en toe moeilijke momenten gekend. Bovenal had ze het er leuk. Ze zat in een klas waar ze helemaal zichzelf kon zijn, waar ze elkaar in hun waarde lieten, niemand werd buitengesloten en ze er voor elkaar waren. Natuurlijk was er ook wel eens onenigheid. Dat hoort erbij, maar het werd altijd snel opgelost.

De twee lieve juffen, die ze in groep 8 had, wilden we graag bedanken voor het leuke jaar en in het zonnetje zetten. Daarom hebben we samen voor iedere juf een pot met herinneringen gemaakt: dingen die leuk waren, momenten waar ze om moest lachen, dingen waarbij de juffen haar hadden geholpen. Al snel hadden we een mooie lijst. Voor iedere herinnering op de lijst maakten we een vlaggetje en stopten we in de pot. Zo werd het een pot met herinneringen.