19 april 2017 Door admin Uit

Tijd voor actie!

Het is weer een tijd geleden dat ik een blog geschreven heb. Hoog tijd voor een nieuwe!

Het afgelopen half jaar stond mijn leven vooral in het teken van ons nieuwe huis: bedenken hoe we het in wilden richten, gesprekken voeren met de aannemer en leveranciers, daarmee afspraken maken (meerdere keren, omdat natuurlijk niet alles in 1x goed kan gaan 😉 ), knopen doorhakken, klussen, klussen en nog meer klussen. Het leuke aan een nieuwbouwhuis is dat je helemaal zelf kunt kiezen hoe je het wilt inrichten en dat je je eigen handtekening er ‘op kan zetten’. Niet alleen door de keuzes die je maakt, zeker ook door veel zelf te doen. 

En dat hebben we gedaan. Het was vermoeiend, soms frustrerend omdat niet alles geleverd en geplaatst werd zoals we hadden afgesproken, tijdrovend en energievretend, maar uiteindelijk is het wel geworden zoals we het in ons hoofd hadden.

Nu we er een aantal maanden wonen, moeten er nog best wat dingen gebeuren, maar de grote dingen zijn af. Daardoor is er weer ruimte om dat te doen waar ik blij van word (dat zijn meerdere dingen overigens J) en energie van krijg: producten maken in opdracht. De afgelopen maanden heeft mijn naaimachine niet helemaal stilgestaan. Voor jarige vrienden en de winnaar van mijn Facebook actie ging ik graag aan de slag. Ik kon het ook niet laten.

Vol energie en met genoeg leuke en nieuwe ideeën ga ik graag ook voor jou aan de slag. Volg me op Facebook en Pinterest zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe producten en leuke acties. Ik hoop tot snel!